EDREMİT'TE POLİS TEŞKİLATININ 167. KURULUŞ YILI KUTLANDI

EDREMİT

ŞİİR ve KOMPOZİSYON İLE POLİSİ EN İYİ ANLATAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ.

 





Edremit ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü çeşitli törenlerle kutlandı.
Edremit ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü ve her yıl 04 – 10 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Polis Haftası'  Edremit  Şükrü Tunar Kültür Merkezinde yapılan törenle kutlandı.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, ‘Polis Haftası' etkinlikleri çerçevesinde ilk olarak şehitler için Cumhuriyet Meydanında Lokma dağıtımı yanı sıra Cuma günü Ağa Camisinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü, ‘Polis Haftası' nedeni ile Şehit Hamdibey Meydanında yapılması gereken törenlerin yağmur nedeni ile Edremit Şükrü Tunar Kültür Merkezinde yapıldı.

Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunarak başlayan kutlama etkinliklerinde

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü nedeni ile teşkilatın çalışmaları konusunda geniş bilgi veren Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver, MOBESE'lerin hizmete girmesi ile ülkede olduğu gibi ilçede de suç oranlarının önemli ölçüde düştüğünü ve hizmeti geçenlere teşekkür etti.

Ülke ve millet bütünlüğünü her koşulda korumanın azim ve kararlılığında olan, emniyetin sağlanması için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan polislerin 24 saat görev yaptığını açıklayan Müdür Nadi Ünver, Bu kutsal görevini gece gündüz demeden, yüksek sorumluluk bilinci, büyük bir vatan sevgisi ve hizmet aşkıyla ifa eden emniyet teşkilatımız, bu gücünü halkımızın destek ve güveninden almaktadır” dedi.

POLİSİ EN İYİ ANLATAN ÖĞRENCİLERE ÖDÜL VERİLDİ

Kutlama etkinlikleri nedeni ile okullarda düzenlenen ‘Polis' konulu şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere ödül verilmesiyle devam etti. Başarılı öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Osman Tunç, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç ve Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit verdi.

Yarışmalarında dereceye giren öğrenciler: Ece Yiğit, Buse Ceyda Demir, Aynur Bozkurt, Ebru Şirin, Gizem Yıldız, Deniz Altıntaş, Elif Ayça Kurban, Aybüke Azap ve Deniz Baygın.

Şiir ve kompozisyon dalında birinci gelen öğrenciler eserleri okuduktan sonra Edremit'te Türk Polis Teşkilatından emekli olan polislere Edremit İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver emeklilik yaşamlarında aileleri ile birlikte sağlık ve başarı diledi. Türk polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinlikleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında düzenlenen kokteyl ile son buldu.

Türk polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıldönümü etkinliklerine, Kaymakam Osman Tunç, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Halit Günbatar, Edremit Belediye Başkanı Tuncay Kılıç, Cumhuriyet Başsavcısı Kemal Mecit, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, tüm daire amir ve müdürleri, gaziler, sivil toplum kuruluşları, dernek ve oda başkanları, muhtarlar ve polis aileleri ile birlikte vatandaşlar katıldı.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli